Com viuen el Covid-19 els nens i les nenes?

Com viuen el Covid-19 els nens i les nenes?

El projecte “Com viuen el Covid-19 els nens i les nenes?” és un projecte de recerca impulsat per l’associació Cosicosa en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra. El projecte té l’objectiu d’investigar i donar veu a les vivències, necessitats i sentiments de les nenes i nens sobre la situació actual a partir d’una perspectiva centrada en els infants. La seva finalitat és visibilitzar la mirada infantil en el context de la crisi actual, involucrar-los activament en diàlegs constructius sobre les condicions actuals i reconèixer-los com a parts interessades i competents.

El projecte es desenvoluparà en tres fases. En una primera fase, es realitzarà una recerca inicial, orientada cap a explorar les perspectives dels més joves. En la segona fase, s’establiran aliances amb centres educatius per a involucrar l’alumnat com co-investigadors en el projecte. I una última fase, on s’elaborarà una guia didàctica per a centres educatius orientades a oferir recursos per a acompanyar en aquesta experiència així com al retorn a les escoles.

Per a la realització del projecte estem buscant la col·laboració de nenes, nens, famílies i escoles que vulguin participar en el projecte.

Ets un nen, nena i/o família i vols participar en el projecte (6-12 anys)? Per a participar en la primera fase del projecte, et demanem que realitzis un vídeo i un dibuix segons les pautes proposades en document-pautes. Si també t’interessa participar en la segona fase, escriu-nos al mail cosicosatech@gmail.com

Ets un/a professor/a i vols participar en el projecte? Podeu trobar més informació sobre la participació de les escoles en aquest document-escoles. No dubteu en contactar-nos, estarem encantades de donar-vos més informació.

Al mateix temps, el dia 21 d’abril a les 17:00 farem un webinar per a explicar millor el projecte a les escoles interessades. Podeu accedir al webinar a través d’aquest enllaç: https://meet.jit.si/cosicosa_projecte_covid-19

Vols més informació sobre el projecte? En aquest document-general es resumeix el marc del projecte, i si vols, també pots posar-te en contacte amb nosaltres al mail cosicosatech@gmail.com

Agraïm moltíssim la vostra col·laboració i difusió!